Haku iltapäiväkerhoon

Ensimmäisen ja toisen vuosiluokkien koululaisten iltapäivätoimintaan (lv 2023-2024) haetaan sähköisen Wilma-järjestelmän kautta 3.-31.1.2023. Asiasta lähetetään tammikuussa tiedote tulevien 1. vuosiluokan oppilaiden huoltajille. Päätös iltapäivätoiminnasta lähetetään Wilman kautta viimeistään toukokuussa niille ensimmäisen ja toisen vuosiluokan oppilaiden huoltajille, jotka ovat jättäneet hakemuksen määräaikaan mennessä. 

 

Iltapäiväkerhopaikkaa voi hakea vain yhteen kerhoon. 

Lapset valitaan iltapäivätoimintaan lukuvuodeksi kerrallaan.Hakemuksella huoltaja on sitoutunut lapsensa iltapäivätoimintaan. Sitoutumisen voi peruuttaa ilmoittamalla siitä päätöksentekijälle kirjallisesti kahden viikon kuluessa myönteisen päätöksen saamisesta. Ip-paikka haetaan hakuajan ulkopuolella myös wilman kautta.

 

Spurttis iltapäiväkerhon voi valita kuudessa toimipisteessä:

1. Spurttis Urheiluhalli

2. Spurttis Keskuskoulu

3. Spurttis Peipon koulu

4. Spurttis Hinthaaran koulu

5. syksystä 2023 alkaen Spurttis Hamarin koulu

6. syksystä 2023 alkaen Spurttis Jokilaakson koulu

 

Mikäli jokin asia jäi iltapäiväkerhopaikan hakemisesssa askarruttamaan, voit olla yhteydessä Spurttiksen koordinaattori Petri Uroseen p. 050-3809352 tai petri.uronen@spurttis.com tai Porvoon kaupungin iltapäivätoiminnan koordinaattoriin Anne Lindholmiin puh. 040 195 2805 anne.ch.lindholm@porvoo.fi